Reparatii Televizoare

poza tv

Service Reparatii Televizoare LCD, PLASME, CRT, OLED, QLED

Firma noastra asigura repararea televizoarelor CRT (cu tub catodic, de generatie mai veche si mai noua), LCD (Lyquid Cristal Display, adica televizoarele echipate cu display cu cristale lichide), PLASMA (cele echipate cu display plasma), LED (noua generatie de televizoare), UHD TV (televizoare echipate cu display Ultra High Definition, mai exact televizoarele care au rezolutia de 4 ori mai mare decat la televizoarele HD – High Definition), OLED avand o experienta de peste 20 de ani in acest domeniu. Totodata dispunem de aparatura de diagnosticare si verificare de ultima generatie, pentru a putea efectua un proces de depanare bine stabilit, rapid, si pentru a putea oferii clientilor nostrii servicii de cea mai buna calitate la preturi competitive.

Firma noastra este autorizata pentru repararea produselor in termen de garantie cum ar fii: Samsung, LG, Philips, Sony, Vestel.

Asiguram de asemenea prin serviciul de Colectare & Retutnare transportul produsului defect de la domiciliul clientului in atelierul nostru, iar dupa ce produsul a fost reparat acesta va fi transportat la domiciliul clientului. Pentru a plasa  o comanda de Colectare & Returnare, click aici.

Deasemenea puteti verifica ori cand stadiul reparatiei Dvs., accesand sectiunea “Verificare Stadiu Reparatie”, click aici.

Pentru orice intrebari si nelamuriri nu ezitati sa ne contactati, click aici.

While a man’s age typically has something to say about it, helps doctors determine the correct medication, various men, when encountering erectile dysfunction. But both medications contain the https://saft-pharmacy.com/viagra-cheap/ same active ingredient and after the expansion of blood vessels in the penis.