Reparatii expresoare cafea

 

Reparatii espressoare cafea

 

Firma noastra asigura repararea in termen de garantie si postgarantie a aparatelor de cafea Saeco Philips. De asemenea efectuam si operatii de curatare / intretinere / decalcifiere.

Espressoarele de cafea necesita o atentie deosebita din partea utilizatorului. Acestea necesita o intretinere / curatire / decalcifiere permanenta pentru a putea functiona de fiecare data la parametrii optimi si pentru a putea oferi acelasi gust cafelei rezultate.

Ca si operatiuni de curatare putem aminti aici curatarea periodica a infuzorului. Acesta se scoate din aparat, de obicei exista o usita de acces la infuzor, si se clateste usor sub un jet de apa, dupa care se sterge cu o laveta pentru a indeparta apa, dupa care se poate pune la loc.

Mai jos regasiti cateva exemple de infuzoare.

 

O alta operatiune ce trebuie executata periodic este aceea de decalcifiere a aparatului de cafea. Exista pe piata solutii de decalcifiat universale cat si solutii de decalcifiat dedicate pentru anumite brand-uri, cum ar fi Saeco-Philips, Bosch, AEG etc.

Operatiunea de decalcifiere difera de la un producator la altul si de aceea este recomandat sa se verifice exact pasii ce trebuie urmati pentru decalcifiere in manualul de utilizare.

Pentru a prelungi perioada de folosire a aparatului in conditii optime fara ca acesta sa fie supus procesului de decalcifiere se recomanda folosirea filtrului de apa, care se poate achizitiona separat pentru majoritatea aparatelor de cafea.

Toate solutiile necesare curatarii si intretinerii aparatelor de cafea se pot gasi in magazinul nostru (atat online cat si in locatiile noastre binecunoscute din Satu Mare), unde de asemenea mai puteti gasi si filtre de apa + tablete de curatre a grasimii ce se depune pe infuzor in timp.

Pentru orice alte detalii nu ezitati sa ne contactati. CONTACT