Reparatii Calculatoare si Monitoare

drawing

 

 

 

Reparatii Calculatoare si Monitoare

 

Firma noastra asigura repararea sistemelor desktop (calculatoare personale) de orice tip, inclusiv a perifericelor acestora cum ar fii monitoare LCD sau CRT, sistemele audio de orice tip (2.1, 5.1, 7.1), tastaturi, mouse-uri, etc.

Pentru orice problema ati avea cu calculatorul dumneavoastra apelati cu incredere la firma noastra si tehnicienii nostri va vor face o diagnosticare complea atat a problemelor de tip hardware (probleme de tip fizic cum ar fi componente defecte ale calculatorului), cat si a celor de tip software (adica probleme aparute la sistemul de operare al calculatorului sau orice problema aparuta la programele ce ruleaza pe calculatorul respectiv).

De asemenea asiguram si servicii de devirusare a calculatoarelor, servicii de recuperare a datelor de pe hard disk-urile calculatoarelor defecte.

Oferim de asemenea si suport tehnic in problemele legate de anumite setari ce trebuie facute in calculatorul dumeavoastra sau a altor aparate conectate la calculatorul dumneavoastra (ca de exemplu in momentul in care clientul achizitioneaza un router si acesta necesita anumite setari pentru a functiona corect)

Pentru orice alte detalii sau informatii nu ezitati sa ne contactati, click aici.