Reparatii Televizoare

poza tv

 

 

Service Reparatii Televizoare LCD, PLASME, CRT, OLED, QLED

 

Firma noastra asigura repararea televizoarelor CRT (cu tub catodic, de generatie mai veche si mai noua), LCD (Lyquid Cristal Display, adica televizoarele echipate cu display cu cristale lichide), PLASMA (cele echipate cu display plasma), LED (noua generatie de televizoare), UHD TV (televizoare echipate cu display Ultra High Definition, mai exact televizoarele care au rezolutia de 4 ori mai mare decat la televizoarele HD – High Definition), avand o experienta de 20 de ani in acest domeniu. Totodata dispunem de aparatura de diagnosticare si verificare de ultima generatie, pentru a putea efectua un proces de depanare bine stabilit, rapid, si pentru a putea oferii clientilor nostrii servicii de cea mai buna calitate la preturi competitive.

Firma noastra este service autorizat pentru repararea produselor in termen de garantie a unor  firme de top, cum ar fii: Samsung, LG, Philips, Sony, Panasonic, Orion, Intervision.

Asiguram de asemenea prin serviciul de Colectare & Retutnare transportul produsului defect de la domiciliul clientului in atelierul nostru, iar dupa ce produsul a fost reparat acesta va fi transportat la domiciliul clientului. Pentru a plasa  o comanda de Colectare & Returnare, click aici.

Deasemenea puteti verifica ori cand stadiul reparatie Dvs., accesand sectiunea “Verificare Stadiu Reparatie”, click aici.

Pentru orice intrebari si nelamuriri nu exitati sa ne contactati, click aici.